Kok aan huis
Robert, de chef-kok, is fan van de klassieke Franse keuken. Om zijn unieke twist aan de Franse keuken te geven voegt hij hier een mediterraans tintje aan toe om de beste smaakbeleving te creëren.
Het is mogelijk om vooraf een menu samen te stellen, maar Robert vindt het ook een mooie uitdaging wanneer hij een verassingsmenu voor u kan koken. Het belangrijkste is dat u en uw gasten heerlijk culinair kunnen gaan genieten.
Voor u en uw gasten wordt de tafel gedekt waaraan u met het gehele gezelschap kan gaan zitten. Het aantal gangendiner dat is aan u. Veel gevraagde gangen zijn 4, 5, 6 of 8-gangen diner. Roberts Cuisine staat voor kwaliteit, gezelligheid en eerlijkheid. Hij werkt dan ook met menu’s vol eerlijke, duurzame en biologische ingrediënten. Deze menu’s zullen exclusief worden afgestemd op uw Wensen.
Een mooi en passend glas wijn maakt van ieder gerecht een ware belevenis. Om uw diner compleet te maken, stellen wij graag voor u een passend wijnarrangement samen...
Robert neemt alle benodigdheden mee, komt in uw eigen keuken koken en laat deze opgeruimd weer achter. Afhankelijk van uw wensen kunt u ervoor kiezen om zelf een handje mee te helpen bij het serveren, dit kunt u natuurlijk ook overlaten aan de medewerkers van Robert’s Cuisine.
Voorbeeld menu’s
Vier-gangen diner
Amuse
Salade van gekonfijte eendenbout met eendenlever
Op de huidgebakken zeebaars waarbij risotto met eekhoorntjesbrood en truffeljus
Hazenrugfilet met zijn eigen jus en rode bosbessen waarbij een mousseline met spruitjes
Romige vanilleijs met bananenbrood en gemarineerde aardbei
Het diner zal worden afgesloten met een kopje koffie en friandises
Prijs: €75,50 p.p
Vijf-gangen diner
Amuse
Rode mul op venkel, komijn en rucola met saffraansaus
Cappuccino van langoustine met kreeftenvlees en rouille
Gebakken borstje en een gekonfijt pootje van de houtduif met gekarameliseerde babywitlof, zalf van knolselderij en winterwortel
Speenvarkenrug en rack waarbij seizoensgroenten, mousseline met tuinkers en zachte mosterdsaus
Tarte tatin van peer en bananen meringue waarbij vanille ijs
Het diner zal worden afgesloten met een kopje koffie en friandises
Prijs: €80,00 p.p.
Zes-gangen diner
Amuse
Gerookte eend met rabarber en bloedsinaasappel
Licht aangebraden Ossehaas waarbij een salade van rucola, komkommer, olijven en eendenlever
Coquilles en garnaal als een bouillabaisse met een crostini
Gefrituurde geitenkaas op gebakken prei en oesterzwammen met gember rodebietensaus
Lamsrack en lamstongcurry met aardappelmousseline, bloemkool en sugarsnaps
Citroentaartje met witte chocolade en rode fruit coulli
Het diner zal worden afgesloten met een kopje koffie en friandises
Prijs: €85,50 p.p.
Acht-gangen diner
Amuse
Rouleau van gekonfijte eendenbout en eendenlever met gezoete truffeldressing en friseesalade
Gegrilde tarbotfilet op roergebakken spinazie en beurre blancsaus
Duo van kwartel (pootje en borstje) op zuurkool met kwarteljus
Cappuccino van Parelhoenderbouillon met bloemkoolschuim en gebruneerde amandelen
Op de huidgebakken kabeljauw met limoenrisotto en cantharellensaus
Rose gebraden friander en krokant gebakken kalfszwezerik met gekaramelliseerde witlof waarbij een saus van sjalotjes
Blauw schimmelkaas, oud Hollandse kaas en romige camembert met vijgenbrood en appelstroop
Sinaasappeltuilles, chocolademousse en ananascompote
Het diner zal worden afgesloten met een kopje koffie en friandises
Prijs: €115,00 p.p.
Prijzen
De prijzen van de menu's zijn gebaseerd op 8 personen, inclusief de chefkok en exclusief 6% BTW.
De prijzen van de wijnarrangementen zijn exclusief 21% BTW.
Prijzen zijn per persoon.
Prijzen
Vier-gangen diner vanaf € 67,50
Een bijpassend wijnarrangement vanaf € 30,00
Vijf-gangen diner vanaf € 72,00
Een bijpassend wijnarrangement vanaf € 33,00
Zes-gangen diner vanaf € 77,50
Een bijpassend wijnarrangement vanaf € 37,50
Acht-gangen diner vanaf € 85,50
Een bijpassend wijnarrangement vanaf € 45,00