Walking Dinner

Een diner bestaande uit verschillende kleine gerechten die u en uw gasten in een ongedwongen sfeer kunnen nuttigen. 

Door dit flexibel concept bent u in de gelegenheid om gedurende de avond met al uw gasten te spreken.

Een walking dinner is uitermate geschikt voor zowel informele bijeenkomsten als zakelijke bijeenkomsten.

 

Voorbeeld van een Walking Dinner bestaande uit zes gangen

  • Salade van gamba's en gerookte en gemarineerde zalm met een truffelmayonaise
  • Carpaccio, vers van de ossehaas gesneden, met sla, pijnboompitten, parmezaanse kaas en olijfolie
  • Courgettesoepje met kruidenroomkaas en een tomatencrostini
  • Zeebaars met een doperwtenrisotto en een saus van langoustine
  • Lamsrack en lamstongcurry met aardappelmousseline en groene asperges
  • Pure chocolademousse, witte chocolademousse, melkchocolademousse en een coulis van rood fruit

Deze culinaire invulling wordt op maat gemaakt naar uw specifieke wensen.

 

Culinaire Buffetten

Verrassende buffetten op een prachtige wijze gepresenteerd. Uitermate geschikt voor een groter gezelschap. Onze buffetten zijn compleet verzorgd met zowel warme als koude gerechten.

Het is ook mogelijk om tijdens een diner het hoofdgerecht in buffetvorm te serveren. Zodat u de keuze heeft uit verschillende hoofdgerechten.

 

Voorbeeld van een warm buffet

  • Gegrilde zonnevis met ui, prei, tomaat en een witte wijnsaus
  • Black Tiger garnalen met Spaanse peper, knoflookolie en taugé
  • À la minute gebakken ossehaasbiefstukjes en een saus van eekhoorntjesbrood
  • Speenvarkenkoteletjes met een mosterd-dragonsaus
  • Groenteschotel met grotchampignons, groene asperges, knolselderij, gezoete paprika en pomodori tomaten
  • Aardappelgratin met sjalotjes en spekjes
  • Geurige kruidenrijst met saffraan

 

Voorbeeld van een koud buffet

  • Carpaccio vers van de ossehaas met sla, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en olijfolie
  • Salade met gamba's en kreeft en een truffelmayonaise
  • Pastasalade met gerookte zalm en Hollandse garnalen
  • Huisgerookte eendenborst met groene salade, croutons en een basilicumdressing
  • Salade van Roseval aardappels met knoflook en groene kruiden
  • Serranoham, pastrami en coburger ham
  • Broodsoorten met tapenade, scharreleisalade, gezouten roomboter, olijfolie
  • Diverse olijven

Deze culinaire invulling wordt op maat gemaakt naar uw specifieke wensen.

 

Luxe barbecues

Een barbecue bestaande uit verschillende luxe vlees en vissoorten met gepaste sausen.

Heerlijke salades, diverse broodsoorten waarbij olijven en tapenade.

Voor een sprankelend tuinfeest kunt u deze barbecue uitbreiden met een culinaire verzorging voor de gehele avond. Waarbij de gasten vanaf binnenkomst verwend worden met verschillende fingerfoodhapjes. En eindigen met een heerlijk fris dessert.

 

Voorbeeld van een barbecue

  • Gamba's met Spaanse peper en citroengras
  • Lamsfilet gemarineerd met tijm, rozemarijn en honing
  • Biefstuk, ingewreven met knoflookolie
  • Groentespiesje van aubergine, courgette, paddestoelen en zongedroogde tomaten met provençaalse kruiden
  • Spiesje van zalm met citroen en peterselie
  • Kalfsbiefstuk met salie
  • Salade van Roseval aardappels met knoflook en groene kruiden
  • Groene salade met gegrilde groentes
  • Pastasalade met zalm en garnalen
  • Tomaat en mozzarella met basilicum
  • Bijpassende warme sauzen: paddestoelensaus, rode wijnsaus en witte wijnsaus
  • Bijpassende koude sauzen: pestosaus, remouladesaus en aioli
  • Diverse broodsoorten met olijfolie, gezouten roomboter en tapenade

Deze culinaire invulling wordt op maat gemaakt naar uw specifieke wensen.

 

High Tea

De oorsprong van de High Tea begint rond 1840. Het is een Engelse traditie geworden.

Tegen 16.00uur wordt er een lichte maaltijd bereid met daarbij verschillende theesoorten. De maaltijd bestaat uit een combinatie van zoete en hartige gerechten.

U heeft bij ons de mogelijkheid om de oorspronkelijke High Tea uit te breiden tot een volledig maaltijd. Met bijvoorbeeld soep, roerei met truffel of zalmlollies met bacon.

 

Voorbeeld van een High Tea

  • Diverse soorten thee met friandises, rietsuiker, bruine basterdsuiker, kandijsuiker,verse mint en volle melk.
    Verse jus d’orange en half volle melk

 

Hartig

Diverse sandwiches met o.a kalfsmuis en tonijnmayonaise, en oude kaas, dillemosterdsaus
Wraps met o.a zalm, bieslook en komkommer en kalkoen, eiersalade en bacon
Quiche met geitenkaas en spinazie

 

Zoet

  • Muffins
  • Scones met ongezoete room en jam
  • Brownies
  • Diverse petit fours o.a mini crème brûlée, bosvruchtentaartje, chocolademousse
  • Slagroomsoesjes
  • Fruitsalade met vanillcrème

Deze culinaire invulling wordt op maat gemaakt naar uw specifieke wensen.

 

Lunch Diners

Wij verzorgen zowel een koude als warme lunch.

Een warme lunch kan bestaan uit een diner van 3 a 4 gangen.

Wij maken gebruik van seizoensgebonden producten. Het menu wordt in samenspraak met u samengesteld.

Een koude lunch kan bestaan uit bijvoorbeeld: diverse sandwiches, vis, vlees en kaassoorten en salades. Eventueel aan te vullen met warme gerechten zoals: soep, roerei met zalm.

Bij de lunchdiners kunt u natuurlijk een passend wijnarrangement nemen.

Deze culinaire invulling wordt op maat gemaakt naar uw specifieke wensen.

 

Oesterman

Voor een originele invulling van uw bedrijfsfeest, opening, borrel, huwelijksfeest of tuinfeest kunt u bij Robert's Cuisine terecht voor een Oesterman.

De Oesterman begeeft zich onder uw gasten, terwijl hij de oesters openmaakt. Naar wens brengt hij deze op smaak met onder andere peper, citroen en kikkoman.

 

Soorten oesters

  • Fines De Claires nr. 3
  • Gillardeau
  • Zeeuwse platte 0000
  • Belon

Deze culinaire invulling wordt op maat gemaakt naar uw specifieke wensen.

Bent u nu 'gegrepen' door de oester en wilt u graag zelf eens gaan rapen? Kijk dan op de website van de Tesselse Oesterman, www.detesselseoesterman.nl

 

Privékok

Het is ook mogelijk om een langere periode gebruik te maken van Robert’s Cuisine. Bijvoorbeeld op uw vakantieadres of gewoon bij u thuis.

De kok verzorgt voor u de gehele dag, van ontbijt tot diner, in zowel een informele sfeer als tijdens een zakelijke bijeenkomst.

Deze culinaire invulling wordt op maat gemaakt naar uw specifieke wensen.